Snoezelkussen.nl

Leveringsvoorwaarden

none
De levering van een Snoezelkussen Imperfectie®, handwarmer, praatkleed of ander product, geschied altijd binnen 14 werkdagen of zoveel eerder of later als afgesproken in onze e-mail wisseling.

Het opgeven van uw adresgegevens en/of betaling is de bevestiging van de bestelling.

Alle leveringen geschieden met PostNL, aangetekend. Snoezelkussen.nl is afhankelijk van deze vervoerder en stelt dat zij niet verantwoordelijk is, indien hierdoor vertraging komt in de levering. Wij zullen er alles aan doen, binnen onze mogelijkheden, om de overlast te beperken.
Mocht PostNL een pakket kwijtraken, dan zijn wij gebonden aan het leveren van een nieuw Snoezelkussen Imperfectie®. U dient ons onmiddellijk te informeren, indien een pakket niet aankomt binnen de termijn van PostNL.

Indien u niet vooraf heeft betaald, dient de betaling van de factuur binnen 14 dagen na ontvangst van het Snoezelkussen Imperfectie® plaats te vinden, tenzij anders, alleen schriftelijk, is overeengekomen in onze e-mail wisseling.

Bedrijven en instellingen hebben een betaaltermijn van 30 dagen, achteraf, na levering.

Wij maken het Snoezelkussen Imperfectie® n.a..v. de antwoorden die u in het aanvraagformulier of tijdens de bestelling hebt gegeven, of specifiek heeft benoemd in onze e-mail wisseling, en derhalve kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld indien dit onvolledig, niet conform de achtergrond en problematiek van de betreffende client(en) en/of gebruiker(s) wordt ingevuld.

Indien de client (en) geen speciale aangepaste kleding draagt en/of alles ook met de mond wil ervaren, is in principe alles mogelijk op het gebied van een Snoezelkussen.nl product.

Het waslabel geeft aan hoe het product gewassen moet worden, mede staat dit in de factuur voor de particulier, of wordt apart meegeleverd in een beschrijving of gebruiksaanwijzing via e-mail en/of bijgesloten in het pakket.

Het in gebruik nemen van een product van Snoezelkussen.nl is geheel voor eigen risico.

Indien u niet tevreden bent met een door ons geleverd product, of wij niet conform uw aanvraag het Snoezelkussen Imperfectie®, handwarmer, praatkleed of ander product hebben geleverd, kunt u het ongebruikt en schoon binnen 14 dagen op onze kosten retour zenden, met een geschreven reden van retourzending en middels de originele verpakkingen waarin het product werd geleverd.

U dient ons hiervan op de hoogte te stellen en in schriftelijk overleg maken wij het retourlabel. Wij sturen u dan éénmalig een retourlabel.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn dit op het afgesproken moment te gebruiken om te verzenden, waardoor het PostNL verzendbewijs verloopt, dan zijn de retourkosten voor uw rekening, de vervoerder moet dan ook PostNL zijn.

Zodra wij het product retour hebben ontvangen, passen wij het product zonder meerkosten aan of maken de koop ongedaan; dit in nader overleg met u.

Deze leveringsvoorwaarden gelden ook voor:
Snoezelkusssens.nl
Voelkussen.nl
Voelkussens.nl
Belevingskussen.nl
Snoezelkussen.be
Snoezelenkissen.de
Coussincalin.fr
Mijnknuffelkussen.nl

 
© 2011- Snoezelkussen.nl  -  Wie zijn wij?  -  Privacy Statement  -  Leveringsvoorwaarden  -  Neem contact op